[google-translator]

TRANSFER I Yoram Zandvliet (22) tekent voor FK Levski Lom.

14/09/21

TRANSFER I Prestige Elite team speler Yoram Zandvliet (22) tekent eerste profcontract en gaat spelen voor Bulgaarse FK Levski Lom.

Yoram Zandvliet jeugdexponent van PEC Zwolle en KV Kortrijk, maakt ondanks dat hij al 22 is een mooie stap. Nadat hij namelijk uitstroomde bij de jeugdopleiding van PEC Zwolle en KV Kortrijk kwam hij alleen nog maar uit voor amateurclubs op lagere niveaus. Een jaar geleden, net voor Corona werd hij gescout door Prestige. In een wedstrijd waarmee hij toen met zijn voormalige club met het eerste elftal van de Volewijckers tegen de U21 van Prestige speelde en kansloos verloor, was hij wel het lichtpuntje bij de Volewijckers. Met zijn dribbels, versnellingen, techniek, snelheid en persoonlijke acties overtuigde hij.

Na een uitnodiging voor de Elite Teams van Prestige groeide en ontwikkelde Yoram zich in een halfjaar tijd steeds meer in de rol als spelverdeler en box-to-box middenvelder. Daar waar hij bij de amateurs als linksbuiten of rechtsback uitkwam zagen wij meer een box-to-box middenvelder in Zandvliet. Een gouden zet, want op de box-to-box positie dwong de middenvelder van Nederlandse en Surinaamse kom af in de afgelopen twee weken in Bulgarije meteen een profcontract af.

De allround middenvelder tekent voor FK Levski Lom dat uitkomt op het tweede hoogste niveau en de ambitie heeft om te promoveren dit seizoen. A.s maandag gaat Yoram al zijn debuut maken in het betaald voetbal en speelt hij tegen Etar.

“Het is een grote stap om ineens in Bulgarije te wonen i.p.v. Lelystad. Maar iedereen die me goed kent weet wat ik wil. Ik moet en zal slagen als profvoetballer.”

Hard work pays off……

We add prestige to your sports……