[google-translator]

TRANSFER | Prestige Sports brengt Gianni Dos Santos over naar Pacific FC

09/09/21

TRANSFER | Prestige Sports brengt de Nederlandse / Kaapverdische polyvalente aanvaller Gianni Dos Santos over naar Pacific FC.

Gianni Dos Santos (22) Kaapverdische international was de revelatie van FC Dordrecht in de eerste helft van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

De 22-jarige begon goed met een goal en een assist dit seizoen. In zijn eerste 8 wedstrijden dit seizoen had Gianni al 3 goals en 3 assists. Dit aantal vergrootte hij nog met een doelpunt tegen jong PSV. Waardoor hij in totaal dus 4 scoorde en 3 assists voor Dordrecht had dit seizoen in 18 wedstrijden.

Na veel concrete interesse van veel clubs belandde Dos Santos bijna bij het grote Ludogorets, maar Gianni koos uiteindelijk toch voor een avontuur in Canada om daar zijn droom te kunnen vervullen om ooit in Amerika in de MLS te spelen.

Dos Santos is extreem snel, dribbelt goed en heeft een venijnig schot. Als vleugelspeler speelt hij het liefst vanaf rechts en als spits past hij het best in een twee spitsen systeem. Er zijn hoge verwachtingen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat Gianni goed zal presteren. Pacific FC is een ambitieuze club, met een ambitieuze technische staf die heel graag met Gianni wilde samenwerken.

Helaas mochten wij als zijn management Gianni niet vergezellen op zijn officiële presentatie op Vancouver Islands vanwege Corona beperkingen. Maar desalniettemin van harte gefeliciteerd met het ondertekenen van je eerste prof contract, één van vele! We weten hoe hard we ervoor hebben gewerkt, vooral jij! Het is tijd om te schitteren we komen natuurlijk snel langs. Speciale dank aan Pacific FC en coach Kah voor het vertrouwen en het geloof in Gianni en in onze samenwerking. Together we can do great things. Dus ook Pacific FC, welkom in onze prestigieuze familie let’s write history together. Veel succes dit seizoen, laat het lukken!

We add prestige to your sports…..