[google-translator]

NEW SIGNING | Ken Mata van Borussia Dortmund tekent bij Prestige Sports

09/09/21

NEW SIGNING | Prestige Sports tekent getalenteerde vleugelaanvaller Ken Mata (18) van Borussia Dortmund

De 18-jarige linksbenige flankspeler, Ken Mata, sluit zich aan bij de Prestige Family. De aanvaller met Congolese roots sloot zich een paar jaar geleden aan bij de jeugd van Borussia Dortmund en dwong zelfs meteen een professioneel contract af. Dit nadat hij bij de jeugd van Schalke 04 werd gezien als één van de toptalenten.

De buitenspeler heeft een aflopend contract bij het Duitse Borussia Dortmund en is dus vanaf deze zomer free agent. Ken Mata heeft altijd de ambitie gehad om naast Duitsland, in Nederland of België te spelen. Sinds 2021 is Prestige Sports zich meer gaan richten op de Duitse en Belgische markt. Zo volgde we Ken al een tijdje. Zijn data en opvallende prestaties bij BVB vielen bij ons op. We zijn dan ook erg blij met wederom een talentvolle speler die kiest voor ons management.
We kunnen niet wachten om Ken naar de juiste club te brengen in Nederland of België, om zijn loopbaan te vervolgen. Ken heeft een krachtig linkerbeen en speelt het liefst op de rechterflank, zodat hij naar binnen kan komen en uit kan halen. Daarnaast is hij sterk, snel en heeft hij een goede dribbel en versnelling in huis.

Verschillende Duitse clubs hebben al hun interesse in de jonge aanvaller getoond. In de komende maanden gaan wij samen met Ken analyseren wat de beste vervolgstap voor hem is, zodat hij zich optimaal kan ontwikkelen als speler en persoon. Zeggen de zaakwaarnemers Mike Ntabala en Carlos Barros van Prestige Sports.

We add prestige to your sports…..