[google-translator]

DONE DEAL | Chavelly Oehlers vanaf komend seizoen Almere City U21

23/07/21

Small Bully, big steps voor onze Chavelly Oehlers (17).

De Rotterdamse dynamische flankspeler dook 3 jaar geleden ineens op de Prestige Elite Team trainingen.
Chavelly Oehlers speelde toen bij Feyenoord AV maar wilde graag een stap maken. Al gauw werd duidelijk dat Oehlers een begenadigd linker voetje heeft waarmee hij ballen heerlijk voor de goal kan brengen. Tel daarbij zijn snelheid, techniek en zijn spelinzicht op en je hebt een moderne flankspeler.

Moest nog wel gesleuteld worden aan Chavelly, want hij had nog nooit bij een BVO gespeeld. Echter Chavelly stelde zich leergierig op en was bereid hard en extra te werken. Afgelopen seizoen waren we al bijzonder verheugd over dat we de linkspoot met Surinaamse roots van Feyenoord AV via een door ons geregelde stage naar Almere City U18 konden helpen. Ondanks de interesse van de proftak van Feyenoord werd er bewust gekozen voor Almere City.

Chavelly maakte in een testwedstrijd met de U21 op 16-jarige leeftijd veel indruk. Nu een jaar later met gepaste trots zien we na het eerste jaar bij Almere City dat Chavelly zich dusdanig goed heeft ontwikkeld onder de Britse top jeugdtrainer Jack Austin. “Trainer Jack Austin en zijn assistent(en) zijn tactisch heel erg met Chavelly aan de slag gegaan dit seizoen en hebben de veelzijdigheid van Chavelly erg goed weten te ontwikkelen.

Oelhers is altijd een aanvaller geweest, maar lijkt zich onder deze technische staf te ontpoppen tot de toekomstige linksback van Almere City 1. Althans dat is in ieder geval het streven. Samen met Almere City zullen Chavelly daarin ondersteunen. Wat het nog specialer maakt is dat we beiden nog hebben samen gespeeld met de vader van Chavelly. En wij hem als klein jochie hebben meegemaakt.” Vertellen de zaakwaarnemers Carlos en Chris Barros.

Nu zoveel jaren later Chavelly en zijn ouders kunnen helpen van amateur naar BVO voetbal en misschien zelfs meer. We gaan het laten lukken is het credo!

We add prestige to your sports….