[google-translator]

NEW SIGNING | Prestige Sports slaat weer toe, dit keer met Aaron Modinga

20/07/21

Prestige Sports slaat weer toe, dit keer met Belgische “Brobbey” Aaron Modinga

Prestige Sports heeft wederom een groot talent uit België vastgelegd. De pas 15-jarige Aaron Modinga is een veel en makkelijk scorende spits. Hij komt uit voor de hoog aangeschreven jeugd opleiding van Belgische Eredivisie club Sint Truiden.
De jonge Belg, is geboren in Nederland en van Kongolese komaf en kent veel gelijkenissen met de Nederlandse Brobbey. Modinga wordt door veel teamgenoten zelfs ook al Brobbey genoemd. De jonge sterke spits staat momenteel nadrukkelijk in de belangstelling van diverse Italiaanse Serie A clubs. Een langer verblijf bij Sint Truiden zou betekenen dat hij komend seizoen in de Elite Reeks van U18 zou uitkomen.

De U18 van Sint Truiden is momenteel de minst gepasseerde ploeg in de U18 Elite competitie van België. Vorig seizoen was Modinga al clubtopscorer met 16 goals in officiële wedstrijden.
Het seizoen daarvoor bij Westerloo waar STVV Aaron van opgepikt was hij ook al 2 seizoenen achter elkaar club topscorer. “Dit zijn de parels die wij zoeken en graag willen helpen om de komende jaren grote te stappen te laten maken.” Aldus Carlos Barros eigenaar van Prestige Sports.
De spits zou in theorie voor drie landen kunnen uitkomen waaronder dus België, Nederland of Congo.
Voor nu zat Covid-19 een oproep voor de Belgische nationale jeugdploeg nog in de weg.

Aaron is na Bruno Imarenakhue van Royal Antwerp, wederom een toptalent uit België dat in korte tijd voor de begeleiding van Prestige Sports kiest.
Ik heb Brobbey zo door de jaren heen op de Toekomst zien spelen en toen wij Aaron zagen, duurde het niet lang voordat al mijn collega’s en ik onder elkaar het al hadden over de Belgische “Brobbey”.
Aaron heeft alle eigenschappen om net zo goed als “Brobbey” te worden en misschien wel beter. Laten we het hopen, want Brobbey is natuurlijk een hele goede speler.

We add prestige to your sports….