[google-translator]

DONE DEAL | Marlon Amado sluit aan bij de coaches/scouts van Prestige Sports

08/09/21

DONE DEAL | Prestige Sports is verheugd te melden dat het er een nieuw familie lid bij heeft. Niemand minder dan Rotterdammer met Angoleze roots Marlon Amado zal als Elite Team coach aansluiten bij de pool van Coaches/Scouts Prestige Elite teams.

Al jaren is Prestige Sports toonaangevend met het platform voor clubloze spelers en topamateurspelers tot 21 jaar. Marlon is zelf op jonge leeftijd altijd een heel groot talent geweest. En is als jeugdspeler via de amateurs van AFC Amsterdam uitgekomen voor clubs als FC Volendam, FC Utrecht, ADO Den Haag en AZ Alkmaar. Veel meegemaakt als voetballer en persoon in het leven. Tegenwoordig naast een goede maatschappelijke baan ook papa en een echte verbinder. Met Marlon is er een traject uitgestippeld waarin hij zich gaat ontwikkelen als trainer, scout en spelersbegeleider. Ook heeft hij wel als ambitie om agent bij Prestige Sports te worden.

“Ik ben de coördinator van de Elite Teams Chris Barros en de eigenaar van Prestige Sports erg dankbaar vóór de mogelijkheid die me wordt geboden om iets met één van de grootste passies van me leven te doen. Ik heb zelf nooit de begeleiding gehad die zij al jaren succesvol bieden aan spelers en zo voor veel jongens het verschil maken in hun spelersloopbaan. Als ik zulke begeleiding had gehad bij alle clubs waar ik heb gezeten in combinatie met het voetbal talent dat ik had, had ik 100% prof geworden. Iemand die me op de juiste momenten kan aanspreken op houding, gedrag en professionaliteit. Maar vooral geduld. De meeste voetballers van tegenwoordig willen op hun 16/17de al hun debuut maken en een profcontract tekenen. Maar realiseren zich niet dat dat heel uitzonderlijk blijft. Dat was in mijn tijd heel anders. Ik hoop en verwacht in mijn rol bij Prestige Sports van grote waarde te zijn vóór de boys on en off the pitch. Let’s go!”

We add prestige to your sports…..